استئارات روی
Zinc Stearate
استئارات روی نمک فلزی اسید استئاریک است. این ماده جامد سفید رنگی است که برای اتصال، غلیظ کردن و روان کردن محصولات استفاده میشود.
این ماده در لوازم آرایش پودری رایج است و به حفظ انسجام پودر کمک میکند.
استئارات روی آبگریز است و آب را دفع میکند.
این ماده را میتوان از منابع غیر حیوانی یا حیوانی تهیه کرد. بهتر است با برند تماس بگیرید تا ببینید این ماده را از کجا تهیه میکنند.
ستئارات روی را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| رنگ دهنده لوازم آرایشی | |
| عواملی که به محصول رنگ اضافه میکنند |
| عملکرد |
|---|
| ضد کلوخه شدن |
| رنگ آرایشی |
| کنترل ویسکوزیته |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی استئارات روی
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

سرم آبرسان حفاظت پوستی سرامید برنج ۷ آنوا
ردیف ۳۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…