بتا-سیتوسترول
Beta-Sitosterol
بتا-سیتوسترول یک اسید چرب مشتق شده از گیاه با ساختاری مشابه کلسترول (که به طور طبیعی در پوست وجود دارد) است. این ماده به آبرسانی پوست و تثبیت فرمولاسیون کمک میکند.
این ماده به طور طبیعی در میوهها، سبزیجات، آجیل و دانهها یافت میشود.
تا-سیتوسترول
| نقش | توضیح |
|---|---|
| تثبیت کننده امولسیون | |
| تثبیت کننده امولسیون، پایدار کردن دو ماده غیر قابل ترکیب | |
| پوشاننده | |
| پوشاننده یا مسدود کننده | |
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست | |
| تثبیت کننده | |
| باعث پایدار شدن |
| عملکرد |
|---|
| تثبیت کننده امولسیون |
| ماسک کردن |
| نرمکننده پوست |
| تثبیت کننده |
فواید بتا-سیتوسترول
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی بتا-سیتوسترول
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم محافظ نرم کننده پوست با پانتنول ۱۰ اکسیس وای
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم کلاژن EGF مولتی PDRN PURITO
ردیف ۲۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماداگاسکار سنتلا PDRN 1.5 Cream اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پرو سیکا ریدل شات ۷۰۰ VT Cosmetics
ردیف ۲۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم Reju 5000 پی دی آر ان دکتر آلتیا
ردیف ۳۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم رژو ۵۰۰۰ دکتر آلتیا
ردیف ۳۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…