روغن برگ نعناع آرونسیس
Mentha Arvensis Leaf Oil
روغن برگ نعناع آرونسیس. ماسک کردن
این ماده، روغن اساسی برگهای نعناع ذرت است. این ماده یکی از غنیترین منابع طبیعی منتول در سیاره ما است (حدود ۷۰-۷۸٪).
در لوازم آرایشی، این ماده بیشتر به عنوان یک عطر و/یا عامل پوشاننده برای پوشاندن بوهای ناخوشایند سایر مواد استفاده میشود.
حس "خنککنندگی" نعناع، یک تغییر دمای واقعی نیست؛ منتول یک گیرنده عصبی در پوست را که توسط سرما تحریک میشود، فعال میکند. مغز شما اساساً از آن سیگنال "خنک" دریافت میکند.
فقط جهت اطلاع، درماتیت تماسی آلرژیک به منتول در مقالات علمی مستند شده است (اما کمی غیرمعمول است). به همین دلیل است که درصد مجاز در محصولات بدون نیاز به آبکشی بسیار کم است (۰.۲٪). اگر پوست حساسی دارید، حتماً تست حساسیت انجام دهید.
اگرچه این ماده به عنوان یک آلرژن اتحادیه اروپا ذکر نشده است، اما پسرعموهای آن (روغن Mentha Piperita، منتول و روغن برگ Mentha Viridis) هستند.
با توجه به محتوای بالای منتول در این ماده، برندها موظفند "منتول" را به عنوان یک ماده جداگانه در لیست برچسب گذاری کنند. مقررات اتحادیه اروپا ماده حساسیت زا را برچسب گذاری می کند، نه فقط ماده اولیه، بنابراین منتول موجود در این ماده هنوز باید اعلام شود.
با روغن برگ Mentha Arvensis
| نقش | توضیح |
|---|---|
| پوشاندن | |
| پوشاندن یا مسدود کردن |
| عملکرد |
|---|
| ماسک کردن |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن برگ نعناع آرونسیس
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ماداگاسکار سنتلا Watergel Sheet آمپول Mask اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کوچک کننده منافذ Clarifying Mask اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم کپسولی دیپ ویتا سی مدی کیوب
ردیف ۴۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ژل پاککننده صورت آبرسان PDRN مدیکیوب
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…