روغن دانه کوریلوس آولانا

Corylus Avellana Seed Oil

روغن دانه کوریلوس آولانا. نرم کننده این ماده همچنین روغن فندق نامیده می‌شود. سرشار از اسیدهای چرب است و خواص نرم‌کنندگی دارد. تمام ۲۲۶ محصول حاوی روغن دانه کوریلوس آولانا را ببینید
کاربرد در مراقبت پوست
نقشتوضیح
نرم‌کننده
دارای خاصیت نرم‌کنندگی یا تسکین پوست.
پوشاندن
پوشاندن یا مسدود کردن
عملکردها
عملکرد
ماسک کردن

نگرانی‌های روغن دانه کوریلوس آولانا

نامناسب
11.0%

100 رای ثبت شده

ورود برای رای دادن

برای مشارکت در رای‌گیری وارد حساب کاربری خود شوید

محصولات حاوی روغن دانه کوریلوس آولانا

به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچک‌تر باشد، محصول زودتر نمایش داده می‌شود.

روغن پاک‌کننده جنسینگ بیوتی آف جوسان - پوستیتو
امتیاز شما
بیوتی آف جوسان | Beauty of Joseon

روغن پاک‌کننده جنسینگ بیوتی آف جوسان

ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.