ساکارز کاکائو
Sucrose Cocoate
ساکارز کاکائو. امولسیون کننده
کوکوات ساکارز یک سورفکتانت چندکاره ملایم است که پوست را تمیز میکند و به ترکیب روغن و آب در فرمولها کمک میکند. این ماده به خوبی توسط انواع پوست تحمل میشود و برای شامپوها و لوسیونهای کودک به اندازه کافی ملایم است.
میتواند درماتیت سبورئیک و KP را بدتر کند.
کوکات ساکارز یک ماده چندکاره ملایم است که با استری کردن شکر با اسیدهای چرب ساخته میشود.
این ماده به عنوان یک سورفکتانت، امولسیفایر و ماده نرمکننده پوست عمل میکند.
غلظتهای معمول استفاده از آن عبارتند از:
۲-۴٪ در محصولات پاککننده برای از بین بردن آلودگی و افزایش کف.
۳-۵٪ به عنوان امولسیفایر و غلیظکننده در محصولات بدون نیاز به آبکشی.
کمتر از ۱٪ به تثبیت فرمولها و بهبود نفوذ مواد کمک میکند.
این ماده به خوبی توسط انواع پوست تحمل میشود و توسط هیئت متخصص بررسی مواد تشکیلدهنده لوازم آرایشی و بهداشتی برای استفاده در محصولات آرایشی ایمن طبقهبندی شده است. حتی به اندازه کافی ملایم در نظر گرفته میشود که در محصولات مراقبت از کودک مانند شامپوها و لوسیونها استفاده شود.
نکته در مورد آکنه قارچی: کوکوات ساکارز یک استر اسید چرب مشتق شده از روغن نارگیل است که حاوی اسیدهای چرب در محدوده C12-18 است. این محدودهای است که مالاسزیا میتواند متابولیزه کند، به این معنی که این ماده ممکن است برای آکنه قارچی بیخطر نباشد.
با کوکوات ساکارز
ارزیابی ایمنی استرهای ساکارز مورد استفاده در لوازم آرایشی
مجله بینالمللی سمشناسی، ۲۰۲۱
تجزیه و تحلیل لیپیدوم مالاسزیا، تفاوتهای بین گونهها را آشکار کرد و وجود لیپیدهای مخمر غیرمعمول را آشکار ساخت.
مرزهای میکروبیولوژی سلولی و عفونی، ۲۰۲۰
کوکات ساکارز، یکی از اجزای فرآوردههای آرایشی، جذب پپتید بینی و چشمی را افزایش میدهد.
مجله بینالمللی داروسازی، ۲۰۰۳
موجود در ۵۰۳ محصول
آنتیاستاتیک، امولسیونکننده، نرمکننده پوست
بررسیکننده گرفتگی منافذ
فرهنگ لغت مواد تشکیلدهنده
از سراسر جهان
اپلیکیشن SkinSort را کشف کنید
محصولات خود را اسکن کنید و روال خود را پیگیری کنید.
اکنون در iOS و اندروید موجود است.
| عملکرد |
|---|
| آنتی استاتیک |
| امولسیون کننده |
| نرم کننده پوست |
نگرانیهای ساکارز کاکائو
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی ساکارز کاکائو
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Deep Clean پاککننده لوسیون نوتروژنا
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Makeup Remover Ultra-Soft Micellar پاککننده Wipes نوتروژنا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

All-In-One Make-Up Removing پاککننده Wipes نوتروژنا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Fragrance-Free Makeup Remover پاککننده Wipes نوتروژنا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Makeup Remover پاککننده Face Wipes نوتروژنا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

All-In-One Make-Up Removing پاککننده لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…