عصاره هماتوکوکوس پلویالیس

Haematococcus Pluvialis Extract

عصاره هماتوکوکوس پلویالیس. آنتی اکسیدان

این عصاره از یک ریزجلبک سبز آب شیرین کوچک تهیه می‌شود که در سراسر جهان یافت می‌شود. این عصاره خاص است زیرا می‌تواند مقادیر زیادی آستاگزانتین، یک رنگدانه کاروتنوئیدی قرمز-نارنجی روشن که یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعت محسوب می‌شود، تولید کند.

این جلبک هر زمان که تحت تأثیر عواملی مانند نور شدید خورشید یا کمبود مواد مغذی قرار گیرد، به عنوان یک مکانیسم دفاعی، شروع به ترشح آستاگزانتین می‌کند.

این عصاره به صورت مایعی روغنی با رنگ قرمز موجود است و سرشار از کاروتنوئیدها، پروتئین‌ها، لیپیدها و مواد معدنی است.

آستاگزانتین آنتی‌اکسیدانی است که به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) که باعث آسیب اکسیداتیو به پوست شما می‌شوند، کمک می‌کند. همچنین لیپوفیل است، به این معنی که چربی‌ها را دوست دارد. این امر به آن اجازه می‌دهد تا در لایه‌های بیرونی پوست شما، جایی که آسیب UV ابتدا به آن وارد می‌شود، متمرکز شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که از نظر توانایی پاکسازی، از سایر آنتی‌اکسیدان‌های شناخته شده مانند ویتامین C، ویتامین E و بتاکاروتن پیشی می‌گیرد. همچنین می‌تواند به مهار متالوپروتئینازهای ماتریکس (آنزیم‌هایی که کلاژن را تجزیه می‌کنند) کمک کند و ترشح فاکتور رشد را برای حمایت از تولید کلاژن در فیبروبلاست‌های پوستی تحریک کند.

مطالعات بالینی نشان داده‌اند که ترکیب مکمل خوراکی (6 میلی‌گرم در روز) با کاربرد موضعی آستاگزانتین از H. pluvialis منجر به بهبود چین و چروک، لکه‌های پیری، خاصیت ارتجاعی، بافت پوست و رطوبت می‌شود.

این ماده به طور کلی در هر دو کاربرد موضعی و خوراکی ایمن و قابل تحمل در نظر گرفته می‌شود. در لوازم آرایشی، غلظت‌های معمول از 0.1 تا 2 درصد را مشاهده خواهید کرد. واکنش‌های آلرژیک نادر هستند و اگر مطمئن نیستید، حتماً تست حساسیت انجام دهید.

شایان ذکر است که حدود 95 درصد آستاگزانتین موجود در بازار به صورت مصنوعی از مواد پتروشیمی ساخته می‌شود.

صاره هماتوکوکوس پلوویالیس را ببینید

کاربرد در مراقبت پوست
نقشتوضیح
آنتی‌اکسیدان
ماده‌ای که اکسیداسیون را مهار می‌کند، به ویژه ماده‌ای مانند ویتامین E، ویتامین C یا بتاکاروتن که سلول‌ها را از اثرات گاهاً مضر اکسیداسیون محافظت می‌کند.
عملکردها
عملکرد
آنتی اکسیدان

فواید عصاره هماتوکوکوس پلویالیس

مفید
76.0%

100 رای ثبت شده

ورود برای رای دادن

برای مشارکت در رای‌گیری وارد حساب کاربری خود شوید

محصولات حاوی عصاره هماتوکوکوس پلویالیس

به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچک‌تر باشد، محصول زودتر نمایش داده می‌شود.

سرم روشن کننده لیفت اکتیو ۱۶٪ ویتامین C خالص ویشی - پوستیتو
امتیاز شما
ویشی

سرم روشن کننده لیفت اکتیو ۱۶٪ ویتامین C خالص ویشی

ردیف ۷ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پاک‌کنندۀ آب میسلار-In Oil All-In-1 گارنیر - پوستیتو
امتیاز شما
گارنیر

پاک‌کنندۀ آب میسلار-In Oil All-In-1 گارنیر

ردیف ۷ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم دوتایی نئووادیول منو ۵ ویشی - پوستیتو
امتیاز شما
ویشی

سرم دوتایی نئووادیول منو ۵ ویشی

ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

میسلارواتر روغنی گارنیر - پوستیتو
امتیاز شما
گارنیر

میسلارواتر روغنی گارنیر

ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم تقویت‌کننده سد دفاعی پوست با کلسیم دکتر ملاکسین - پوستیتو
امتیاز شما
دکتر ملاکسین | Dr.Melaxin

سرم تقویت‌کننده سد دفاعی پوست با کلسیم دکتر ملاکسین

ردیف ۳۴ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم صورت باندینگ کلسیم دکتر ملاکسین - پوستیتو
امتیاز شما
دکتر ملاکسین | Dr.Melaxin

کرم صورت باندینگ کلسیم دکتر ملاکسین

ردیف ۵۲ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.