پلیگلیسریل-۳ متیل گلوکز دیاستئارات
Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate
پلی گلیسریل-۳ متیل گلوکز دی استئارات. امولسیون کننده
پلیگلیسریل-۳ متیل گلوکز دیاستئارات یک امولسیفایر مشتقشده از گیاه است که تنها وظیفه آن ترکیب کردن بخشهای چرب و آبکی فرمول است تا به لایههای جدا تبدیل نشود.
این ماده با طیف وسیعی از مواد فعال سازگار است و بهویژه در مقاومسازی امولسیونها در برابر چرخههای گرما/یخزدگی بسیار خوب عمل میکند.
غلظتهای معمول استفاده از آن بین ۲ تا ۳ درصد است و در pH بین ۴.۵ تا ۸.۵ کار میکند.
استفاده از این ماده در لوازم آرایشی بیخطر تشخیص داده شده است و دارای مشخصات تحریکپذیری کمی است.
از آنجایی که بر پایه اسید استئاریک ساخته شده است، ممکن است برای آکنه قارچی بیخطر نباشد. اسید استئاریک یک اسید چرب C18 است که در محدوده (C11-24) قرار میگیرد که مالاسزیا میتواند از آن تغذیه کند.
با پلیگلیسریل-۳ متیل گلوکز دیاستئارات
| نقش | توضیح |
|---|---|
| امولسیون سازی | |
| عمل امولسیون | سوسپانسیونی از گلبولهای کوچک یک مایع در مایع دوم که مایع اول با آن مخلوط نمیشود |
| عملکرد |
|---|
| امولسیون کننده |
نگرانیهای پلیگلیسریل-۳ متیل گلوکز دیاستئارات
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی پلیگلیسریل-۳ متیل گلوکز دیاستئارات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم شات باکوچیول ریدل VT Cosmetics
ردیف ۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم لیفتینگ صورت و گردن اسمارت کلینیکال ریپیر کلینیک
ردیف ۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ترمیم کننده اگزوزوم دکتر ملاکسین
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم فرم دهنده سریع و سفت کننده دکتر آلتیا
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

امولسیون تقویت کننده و تسکین دهنده مگا قارچ Origins
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Youthtopia Apple Butter بالم پاککننده Origins
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…