پلی‌گلیسریل ۴ ایزو استئارات

Polyglyceryl-4 Isostearate

پلی گلیسریل-۴ ایزواستئارات. امولسیون کننده

این ماده یک امولسیفایر و تثبیت‌کننده است. از اسید ایزواستئاریک و پلی‌گلیسیرین به دست می‌آید.

به عنوان یک امولسیفایر، به ترکیب روغن و آب کمک می‌کند تا بافت، پخش‌پذیری و کاربرد را بهبود بخشد.

به دلیل مشتق شدن از اسید ایزواستئاریک، این ماده ممکن است برای آکنه قارچی بی‌خطر نباشد.

لی‌گلیسیریل-۴ ایزواستئارات را ببینید

کاربرد در مراقبت پوست
نقشتوضیح
امولسیون سازی
عمل امولسیونسوسپانسیونی از گلبول‌های کوچک یک مایع در مایع دوم که مایع اول با آن مخلوط نمی‌شود
عملکردها
عملکرد
امولسیون کننده
نامناسب
7.0%

100 رای ثبت شده

ورود برای رای دادن

برای مشارکت در رای‌گیری وارد حساب کاربری خود شوید

محصولات حاوی پلی‌گلیسریل ۴ ایزو استئارات

به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچک‌تر باشد، محصول زودتر نمایش داده می‌شود.

PDRN ریدل شات ۷۰۰ VT Cosmetics - پوستیتو
امتیاز شما
VT Cosmetics

PDRN ریدل شات ۷۰۰ VT Cosmetics

ردیف ۶ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

PDRN ریدل شات ۳۰۰ VT Cosmetics - پوستیتو
امتیاز شما
VT Cosmetics

PDRN ریدل شات ۳۰۰ VT Cosmetics

ردیف ۶ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

PDRN ریدل شات ۱۰۰ VT Cosmetics - پوستیتو
امتیاز شما
VT Cosmetics

PDRN ریدل شات ۱۰۰ VT Cosmetics

ردیف ۶ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

+Baume Cicaplast B5 لاروش پوزای - پوستیتو
امتیاز شما
لا روش پوزای

+Baume Cicaplast B5 لاروش پوزای

ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.