اسید استیک
Acetic Acid
اسید استیک. بافرینگ
اسید استیک در طول فرآیند تخمیر اتانول ایجاد میشود. از آن برای تنظیم pH مواد آرایشی استفاده میشود.
میزان pH پوست شما برای حفظ یک لایه محافظ سالم مهم است. این لایه محافظ، پوست شما را هیدراته نگه میدارد و از پوست شما در برابر عوامل خارجی مانند باکتریها محافظت میکند.
سید استیک را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| پوشاندن | |
| پوشاندن یا مسدود کردن | |
| بافر کردن | |
| مواد بافر به تثبیت یا تنظیم سطح pH یک محصول کمک میکنند. |
| عملکرد |
|---|
| بافرینگ |
| ماسکینگ |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی اسید استیک
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Normaderm Intensive Purifying پاککننده صورت ویشی
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسانس تسکین دهنده پوست دکتر آلتیا
ردیف ۳۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…