آمودیمتیکون
Amodimethicone
آمودیمتیکون
این سیلیکون محلول در آب به دلیل خواص آبرسانی و نرمکنندگیاش مورد استفاده قرار میگیرد. از آن برای ایجاد حس ابریشمی در محصولات مراقبت از پوست استفاده میشود و فواید زیادی برای مراقبت از مو دارد.
در محصولات مراقبت از مو، این ماده:
مودایمتیکون
| عملکرد |
|---|
| آنتی استاتیک |
| نرم کننده مو |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی آمودیمتیکون
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

1300 شات نی ویتامین C VT Cosmetics
ردیف ۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم دور چشم رتینول آیفالت دکتر ملاکسین
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم نیاسینامید با بافت سرسخت نوتروژنا
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم هیدرو بوست+ نیاسینامید، بدون عطر نوتروژنا
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم روشن کننده برایت بوست نوتروژنا
ردیف ۱۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…