آستاگزانتین
Astaxanthin
آستاگزانتین یک رنگدانه کاروتنی قرمز است که به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی عمل میکند. این ماده فواید زیادی برای پوست دارد و به محافظت از آن در برابر استرس اکسیداتیو کمک میکند.
این آنتیاکسیدان با مسدود کردن مولکولهایی که باعث التهاب میشوند، به کاهش التهاب پوست کمک میکند و در حال حاضر برای پیشگیری از بیماریهای التهابی مزمن مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین، تحقیقات نشان دادهاند که آستاگزانتین میتواند از پوست در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش محافظت کند.
نکته جالب این است که آستاگزانتین مسئول رنگ صورتی ماهی سالمون است.
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده پوست |
فواید آستاگزانتین
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی آستاگزانتین
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

1300 شات نی ویتامین C VT Cosmetics
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

آمپول روشنکننده آستاگزانتین دکتر ملاکسین
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Triple PDRN Gel تونر
ردیف ۳۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم آستاگزانتین دکتر ملاکسین
ردیف ۳۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ویتا-لایت ریدله شات ۳۰۰ VT Cosmetics
ردیف ۴۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ویتا-لایت ریدله شات ۱۰۰ VT Cosmetics
ردیف ۴۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…