باکوچیول سالیسیلات
Bakuchiol Salicylate
باکوچیول سالیسیلات
باکوچیول سالیسیلات ترکیبی است که از باکوچیول و اسید سالیسیلیک ساخته شده و برای اثرات ضد پیری مشابه رتینوئید مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات هنوز در مراحل اولیه است و هیچ آزمایش بالینی انسانی میزان عملکرد آن را آزمایش نکرده است.
باکوچیول سالیسیلات با ترکیب ... ایجاد میشود.
تحقیقات نوظهور نشان میدهد که این ماده:
جذب پوستی بهتری نسبت به باکوچیول به تنهایی در مدلهای پوستی درون تنی و برون تنی دارد.
فعالیت تنظیمی مشابه رتینوئید را نشان میدهد که ممکن است از بیان کلاژن پشتیبانی کند.
با این حال، مطالعات تاکنون محدود بوده و هیچ آزمایش بالینی منتشر شدهای در انسان، عملکرد آن را در دنیای واقعی ارزیابی نکرده است.
با باکوچیول سالیسیلات
سنتز و خواص جدید مرتبط با پوست استر اسید سالیسیلیک باکوچیول
تحقیقات محصولات طبیعی، ۲۰۲۳
کاربردهای باکوچیول در پوست: بررسی سیستماتیک مقالات
مجله پوستشناسی زیبایی، ۲۰۲۲
سنتز و فعالیت استر اسید سالیسیلیک باکوچیول در کراتینوسیتهای جایگزین پسوریازیس و جایگزینهای پوست
پوستشناسی بالینی و تجربی، ۲۰۱۷
بررسیکننده گرفتگی منافذ
فرهنگ لغت مواد تشکیلدهنده
از سراسر جهان
اپلیکیشن SkinSort را کشف کنید
محصولات خود را اسکن کنید و روال خود را پیگیری کنید.
اکنون در iOS و اندروید موجود است.
فواید باکوچیول سالیسیلات
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی باکوچیول سالیسیلات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم شات باکوچیول ریدل VT Cosmetics
ردیف ۲۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…