بنزالکونیوم کلراید
Benzalkonium Chloride
بنزالکونیوم کلراید. ضد میکروب
بنزالکونیوم کلراید (معروف به BAC) یک ماده نگهدارنده است که از دهه ۱۹۳۰ وجود داشته است. همچنین یک سورفکتانت است که به آن خاصیت پاککنندگی ملایم و ضد الکتریسیته ساکن میدهد.
BAC به این دلیل عمل میکند که بار الکتریکی مثبتی دارد که بار منفی سلولهای میکروبی را جذب میکند (مانند آهنربا). هنگامی که BAC به یک میکروب میچسبد، دیواره بیرونی سلول میکروب را میشکند و پروتئینهای آن را برای کشتن آن به هم میریزد.
حداکثر درصد استفاده از این ماده در مقررات آرایشی اتحادیه اروپا و چین ۰.۱٪ است.
هیئت متخصصان CIR نتیجه گرفته است که این ماده در غلظتهای تا ۰.۱٪ یک عامل ضد میکروبی ایمن است و استفاده از آن در محصولات موی شستشو تا ۳٪ مجاز است.
BAC میتواند در غلظتهای بالاتر تحریککننده باشد، اما آلرژی واقعی به آن بسیار نادر است. اگر سد پوستی آسیبدیده یا پوست حساسی دارید، حتماً تست حساسیت انجام دهید.
از آنجا که این ماده یک کاتیون است، با سورفکتانتهای آنیونی مانند SLS ناسازگار است (آنها یکدیگر را خنثی میکنند).
نزالکونیوم کلراید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| ضد میکروبی | |
| قادر به از بین بردن یا مهار رشد میکروارگانیسمها | |
| نگهدارنده | |
| تمایل به حفظ یا توانایی حفظ. | |
| سورفکتانت | |
| هنگامی که به مایع اضافه میشود، سورفکتانتها ممکن است به عنوان شوینده، مرطوبکننده، امولسیفایرها، کفکنندهها و پخشکنندهها عمل کنند. |
| عملکرد |
|---|
| ضد میکروب |
| آنتی استاتیک |
| خوشبو کننده |
| نگهدارنده |
| سورفکتانت |
نگرانیهای بنزالکونیوم کلراید
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی بنزالکونیوم کلراید
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Oil-Free Acne Wash Sensitive Skin Facial پاککننده صورت نوتروژنا
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ژل پاک کننده سریع لکه نوتروژنا
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Oil-Free Acne Wash With اسید سالیسیلیک نوتروژنا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Oil-Free Acne Stress Control Triple-Action تونر نوتروژنا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Oil-Free پاککنندۀ آرایش چشم نوتروژنا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ملایم Makeup Remover ستافیل
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…