بتائین
Betaine
بتائین. مرطوبکننده
بتائین یک مادهی مرطوبکننده است. مانند اسید هیالورونیک، به جذب و حفظ رطوبت در پوست کمک میکند. این ماده به دلیل ملایم بودن و کمک به پوست برای حفظ تعادل هیدراتاسیون شناخته شده است.
بتئین عمدتاً برای بهبود هیدراتاسیون و پشتیبانی از پوستی آرامتر استفاده میشود. به سلولهای پوست کمک میکند تا تعادل آب را تنظیم کنند زیرا به عنوان یک اسمولیت عمل میکند.
برخی مطالعات نشان میدهند که بتائین ممکن است به یکنواختتر شدن رنگ پوست کمک کند.
واقعیت جالب: بتائین به طور طبیعی در پوست و بدن وجود دارد. در محصولات آرایشی، میتواند یا از گیاهان (عمدتاً از چغندر قند) گرفته شود یا به صورت مصنوعی برای ثبات و پایداری تولید شود.
بتئین همچنین به عنوان تری متیل گلیسین شناخته میشود.
تائین را مشاهده کنید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| مرطوبکننده | |
| مادهای که باعث حفظ رطوبت میشود. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| آنتی استاتیک |
| نرم کننده مو |
| مرطوب کننده |
| نرمکننده پوست |
| کنترل ویسکوزیته |
فواید بتائین
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی بتائین
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم چند منظوره حلزون۹۲٪ کوزارکس
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسنس 96٪ موسین پاور حلزون کوزارکس
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ژل مرطوب کننده اسنشال انرژی Shiseido
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم مغذی و تسکین دهنده Biome Ultimate اکسیس وای
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم کپسولی آبرسان هیالورونیک مدیکیوب
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم مرطوبکننده هیالورونیک اسید صورتی PDRN مدی کیوب
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…