نیترید بور
Boron Nitride
نیترید بور. جاذب
نیترید بور ترکیبی متشکل از بور و نیتروژن است. از آن برای جذب روغن و اصلاح چسبندگی/لغزش در محصولات استفاده میشود.
این بدان معناست که اغلب در محصولات آرایشی برای افزایش ماندگاری آنها استفاده میشود.
یترید بور
| نقش | توضیح |
|---|---|
| جاذب | |
| امکان ورود محصول از طریق پوست را فراهم میکند | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| جاذب |
| Opa CI Fying |
| نرم کننده پوست |
فواید نیترید بور
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی نیترید بور
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

آمپول پیکوتونیک شات اصلاحکننده لک و تیرگی دکتر ملاکسین
ردیف ۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

آمپول سفیدکننده قوی بایودنس
ردیف ۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

چوب آفتاب مات: ماگورت + کاملیا SPF 50 PA++++ بیوتی آف جوسان
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…