بروملین
Bromelain
بروملین. نرمکننده پوست
بروملین یک آنزیم پروتئولیتیک مشتق شده از ساقه آناناس است. این آنزیم با حل کردن "چسبی" که سلولهای مرده پوست را به سطح پوست شما متصل میکند، به آرامی لایهبرداری میکند.
با تسهیل حذف سلولهای مرده پوست از بیرونیترین لایه پوست، به افزایش استحکام، آبرسانی و بافت پوست کمک میکند.
علاوه بر لایهبرداری، با مسدود کردن مسیرهای سیگنالینگ التهاب، دارای خواص ضد التهابی نیز میباشد.
این آنزیم ملایمتر از AHA های سنتی یا اسکرابهای فیزیکی در نظر گرفته میشود و گزینه بسیار خوبی برای پوستهای حساس است. در حال حاضر، بیشتر دادههای آزمایشهای بالینی در مورد لایهبردارهای آنزیمی هنوز محدود است و تحقیقات درون تنی بیشتری مورد نیاز است.
غلظتهای معمول برای این ماده بین 0.1 تا 5 درصد است.
استفاده از بروملین در فرمولاسیونهای آرایشی به دلیل حساسیت آن به pH و دما محدود شده است (بهترین پایداری را در pH 5.0 حفظ میکند). این بدان معناست که میزان اثربخشی آن در یک محصول نهایی میتواند بسته به میزان طراحی فرمول متفاوت باشد.
روملین
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| کراتولیتیک |
| نرم کننده پوست |
فواید بروملین
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی بروملین
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Calamine کنترل کننده منافذ Capsule Serum اکسیس وای
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پودر شستشوی آنزیمی هیدرو بوست Tirtir
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Unfragranced BHA Exfoliating تونر St. Ives
ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Matcha Powder Exfoliating پاککننده صورت Tirtir
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…