Cetrimonium Chloride
Cetrimonium Chloride
Cetrimonium Chloride. Antimicrobial
This ingredient is a preservative, antimicrobial, and emulsifier. It is often used in cosmetics for its ability to cleanse, condition, and reduce static.
Cetrimonium chloride is a quaternary ammonium salt, meaning it has a water-soluble structure.
See all 3,085 products with Cetrimonium Chloride
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Antimicrobial | |
| Capable of destroying or inhibiting the growth of microorganisms | |
| Emulsifying | |
| The act of emulsion | a suspension of small globules of one liquid in a second liquid with which the first will not mix |
| Preservative | |
| Tending to preserve or capable of preserving. | |
| Surfactant | |
| When added to liquid, surfactants may act as detergents, wetting agents, emulsifiers, foaming agents, and dispersants |
| عملکرد |
|---|
| Antimicrobial |
| Antistatic |
| Emulsifying |
| Preservative |
| Surfactant |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Cetrimonium Chloride
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Kind Defence Hydrating میست Simple Skincare
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Water Boost پاککنندۀ آب میسلار Simple Skincare
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پاککنندۀ آب میسلار Simple Skincare
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

آب میسلار تصفیه کننده Simple Skincare
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Unfragranced BHA Exfoliating تونر St. Ives
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Smoothing Gel پاککننده صورت Simple Skincare
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…