سی آی ۱۷۲۰۰
Ci 17200
CI 17200. رنگ دهنده آرایشی
CI 17200 یک رنگ مصنوعی، محلول در آب و به رنگ صورتی مایل به قرمز است. این رنگ صرفاً به عنوان یک رنگ دهنده آرایشی استفاده میشود.
در ایالات متحده، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) استفاده از این ماده را در لوازم آرایشی مجاز میداند، اما استفاده از آن در اطراف چشم تأیید نشده است، در حالی که اتحادیه اروپا استفاده از آن را در تمام محصولات آرایشی مجاز میداند.
FDA برای این ماده، صدور گواهینامه دسته به دسته را الزامی میداند که مطابق با یک استاندارد بسیار دقیق باشد. این بدان معناست که CI 17200 موجود در لوازم آرایشی شما قبل از رسیدن به دست شما، آزمایش و تأیید شده است.
آلرژی تماسی به رنگهای درجه آرایشی که در غلظتهای پایین استفاده میشوند، نادر است، اما قبلاً مستند شده است.
این ماده همچنین با نام D&C RED NO. 33 شناخته میشود.
CI 17200 دارای رتبه کومدوژنیک ۱ و رتبه تحریککنندگی ۲ در مقیاس ۰-۵ است. این بر اساس تحقیقات بررسی شده توسط فردی است که مقیاس کومدوژنیک را اختراع کرده است.
عدد ۱ در مقیاس کومدوژنیک تقریباً کمترین مقدار ممکن است، بدون اینکه صفر مطلق باشد، و برای CI 17200 منطقی است.
این یک رنگ محلول در آب است که در غلظتهای بسیار کم (معمولاً ۰.۰۰۱-۰.۱٪) استفاده میشود، بنابراین به جای اینکه مانند روغن یا موم روی پوست شما بنشیند، در فاز آبی فرمول حل میشود.
رتبه تحریکپذیری ۲ نشان میدهد که مانند اکثر رنگهای مصنوعی، احتمال کمی برای تحریک خفیف وجود دارد (بهویژه برای افرادی که از قبل به رنگ حساسیت دارند).
برای اکثریت قریب به اتفاق مردم، این موضوع در سطوح استفاده معمول مشکلی ایجاد نمیکند.
همچنین لازم است در نظر داشته باشید که رتبهبندیهای کومدوژنیک و تحریکپذیری روی مواد تشکیلدهنده جداگانه آزمایش میشوند، نه فرمولهای نهایی. فرمولاسیون، غلظت و سایر مواد تشکیلدهنده محصول نهایی، همگی در نحوه رفتار واقعی چیزی روی پوست شما نقش دارند.
فقط برای اطلاع شما، ممنوعیت FDA برای رنگ قرمز شماره ۳ به CI 45430 اشاره دارد، نه این ماده. CI 45430 و CI 17200 ترکیبات شیمیایی متفاوتی با تاریخچه ایمنی و نظارتی متمایز هستند.
همچنین شایان ذکر است که قرمز شماره ۳ (CI 45430) قبلاً در سال ۱۹۹۰ از لوازم آرایشی ممنوع شده بود، بنابراین اقدام ۲۰۲۵ این ممنوعیت را به مواد غذایی و داروهای خوراکی گسترش داد. CI 17200 هرگز بخشی از هیچ یک از این موارد نبود.
با CI 17200
| نقش | توضیح |
|---|---|
| رنگ دهنده لوازم آرایشی | |
| عواملی که به محصول رنگ اضافه میکنند |
| عملکرد |
|---|
| رنگ آرایشی |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی سی آی ۱۷۲۰۰
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Clarifying Face لوسیون 2 کلینیک
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

لوسیون کلاریفایینگ 2 کلینیک
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Glowing Apricot Daily Facial پاککننده صورت St. Ives
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Clarifying Clarifient Green Tea پاککننده صورت St. Ives
ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Pure Mild Facial پاککننده صورت نوتروژنا
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

نوتروژنای مایع نوتروژنا
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…