روغن پوست مرکبات پارادیسی
Citrus Paradisi Peel Oil
این ماده همچنین به عنوان روغن پوست گریپ فروت شناخته میشود. این ماده عمدتاً به عنوان یک ماده معطر/خوشبوکننده استفاده میشود و از حدود ۹۹-۹۲٪ لیمونن تشکیل شده است.
اگرچه در شرایط آزمایشگاهی یا علوم غذایی نشان داده شده است که این روغن ضد باکتری، دارای فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد التهاب است، اما تحقیقات بسیار کمی در مورد آزمایش مستقیم آن بر روی پوست انسان یا در لوازم آرایشی وجود دارد.
لیمونن یک ماده حساس کننده پوست شناخته شده است. از آنجا که روغن پوست گریپ فروت میتواند حاوی فورانوکومارین باشد، این ماده همچنین میتواند باعث سمیت نوری شود. میتوان نسخههای بدون فورانوکومارین تولید کرد که سمیت نوری ندارند. اگر در مورد این ماده در لوازم آرایشی خود سؤالی دارید، بهتر است با برند مربوطه تماس بگیرید.
با روغن پوست مرکبات پارادیسی را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| پوشاندن | |
| پوشاندن یا مسدود کردن | |
| عطرسازی | |
| مادهای که بوی معطری منتشر و منتشر میکند، به ویژه مایع فراری که از گلها تقطیر شده یا به صورت مصنوعی تهیه میشود. |
| عملکرد |
|---|
| ماسک کردن |
| عطرسازی |
نگرانیهای روغن پوست مرکبات پارادیسی
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن پوست مرکبات پارادیسی
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.
هنوز محصولی با این ماده تشکیل دهنده یافت نشده است.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…