روغن دانه کرامب آبیسینیکا
Crambe Abyssinica Seed Oil
روغن دانه کرامب آبیسینیکا. نرم کننده پوست
این ماده همچنین به عنوان روغن حبشی شناخته میشود. این روغن از دانههای گیاه Crambe abyssinica گرفته میشود و دارای خواص نرمکنندگی پوست است.
آنچه این روغن را منحصر به فرد میکند، محتوای غیرمعمول بالای اسید اروسیک (50-65٪) آن است. سایر اسیدهای چرب موجود در این روغن، اسید اولئیک (15٪) و اسید لینولئیک (13٪) هستند.
در لوازم آرایشی، روغن حبشی به عنوان یک نرمکننده عمل میکند که یک لایه محافظ روی پوست تشکیل میدهد تا رطوبت را بدون ایجاد حس سنگینی و چربی حفظ کند. همچنین دارای یک لایه لغزنده ابریشمی و سیلیکونی است و در برابر اکسیداسیون نسبتاً مقاوم است.
به دلیل محتوای اسید چرب، این ماده ممکن است برای آکنه قارچی ایمن نباشد.
وغن دانه Crambe Abyssinica را مشاهده کنید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده مو |
| نرم کننده پوست |
نگرانیهای روغن دانه کرامب آبیسینیکا
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن دانه کرامب آبیسینیکا
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

سرم سه کاره هارمونی حاوی روغن برای بازسازی، ترمیم و درخشندگی Origins
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…