Cymbopogon Schoenanthus Oil
Cymbopogon Schoenanthus Oil
Cymbopogon Schoenanthus Oil. Masking
Cymbopogon Schoenanthus Oil is also known as lemongrass oil. It is used as a fragrance in cosmetics.
Major components of Lemongrass include limonene and citral. These are known EU allergens and may cause an allergic reaction and skin sensitivity.
Lemongrass oil is being researched for its antibacterial properties.
This is the volatile oil created from the steam distillation of fresh Lemon Grass, Cymbopogon schoenanthus (L.), Poaceae. Lemongrass is native to South Asia and Northern Africa. It is commonly used to make tea.
See all 221 products with Cymbopogon Schoenanthus Oil
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Masking | |
| Obscuring or blocking | |
| Tonic | |
| Used remove soap residues and moisturize |
| عملکرد |
|---|
| Masking |
| Tonic |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Cymbopogon Schoenanthus Oil
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ژل شستشوی دتوکس با عصاره لیمو گارنیر
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…