دی اتیل هگزیل سیرینگیلیدینمالونات
Diethylhexyl Syringylidenemalonate
دی اتیل هگزیل سیرینگیلیدینمالونات. محافظ پوست
دی اتیل هگزیل سیرینگیلیدینمالونات (DESM) یک تثبیتکننده نور، آنتیاکسیدان و تقویتکننده SPF است.
یکی از نقشهای اصلی DESM، تثبیت فیلترهای UV، به ویژه آووبنزون است. آووبنزون در معرض نور خورشید به طور قابل توجهی ناپایدار است. DESM با افزایش پایداری این فیلترها، به حفظ اثربخشی کرم ضد آفتاب در طول استفاده کمک میکند. همچنین با افزایش طول موج فرمول، به بهبود محافظت در برابر اشعه UVA با طول موج بلند کمک میکند.
علاوه بر افزایش محافظت در برابر UVA، DESM میتواند SPF فرمولاسیونهای با SPF بالا را تا 5 واحد افزایش دهد.
DESM همچنین یکپارچگی رنگ محصولات آرایشی را حفظ میکند و به کاهش احتمال زرد شدن یا محو شدن رنگ در اثر قرار گرفتن در معرض نور کمک میکند.
این ماده معمولاً در غلظتهای بین 0.3٪ تا 0.5٪ یافت میشود. در حال حاضر هیچ محدودیتی برای حداکثر استفاده توسط نهادهای نظارتی وجود ندارد.
اگرچه این ماده یک فیلتر UV شیمیایی است، اما اغلب میتوان آن را در کرمهای ضد آفتاب "100٪ معدنی" یافت. این به دلیل خلاهای نظارتی است.
مشاهدهی یاتیلهگزیل سیرینگیلیدینمالونات
| نقش | توضیح |
|---|---|
| محافظت از پوست | |
| برای جلوگیری از آسیب دیدن پوست تا حدی خاص | |
| فیلتر UV | |
| عاملی که برخی از اشعههای UV را فیلتر میکند |
| عملکرد |
|---|
| محافظت از پوست |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی دی اتیل هگزیل سیرینگیلیدینمالونات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

سرم بازسازی سن اپی ژنتیک سلولی Nivea
ردیف ۲۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم رتینول احیا کننده عمیق باکوچیول مدی کیوب
ردیف ۳۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد چروک گردن کلاژن گواشا PDRN مدی کیوب
ردیف ۴۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

No.3 Blue Bio-Retinol منافذ Refining Serum نامبوزین
ردیف ۵۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…