روغن Elaeis Guineensis
Elaeis Guineensis Oil
روغن Elaeis Guineensis. نرم کننده
این ماده همچنین به عنوان روغن پالم آفریقایی شناخته میشود. این یک نرمکننده گیاهی است که کمی خاصیت انسدادی دارد.
به عنوان یک نرمکننده، به مرطوب کردن پوست کمک میکند و از سد چربی پشتیبانی میکند. آزمایشهای بالینی نشان داده است که این ماده باعث بهبود هیدراتاسیون پوست، کاهش از دست دادن آب از طریق اپیدرم (TEWL) و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست میشود.
هیئت بررسی مواد تشکیلدهنده لوازم آرایشی، دادههای ایمنی موجود را ارزیابی کرده و آن را در لوازم آرایشی ایمن یافته است.
رتبهبندی کومدوژنیک ۲/۵ به این معنی است که خطر گرفتگی منافذ کم تا متوسط است. لطفاً به یاد داشته باشید که رتبهبندیهای کومدوژنیک نمیتوانند پیشبینی کنند که فرمول کلی چگونه روی پوست رفتار خواهد کرد.
از آنجا که اسیدهای چرب غالب آن (اسید پالمیتیک و اولئیک) در محدوده C11-24 قرار دارند که مالاسزیا میتواند از آن به عنوان بستر رشد استفاده کند، این ماده ممکن است برای آکنه قارچی ایمن نباشد.
با روغن Elaeis Guineensis را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
فواید روغن Elaeis Guineensis
نگرانیهای روغن Elaeis Guineensis
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن Elaeis Guineensis
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

روغن رتینول ۰.۵ کوزارکس
ردیف ۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم کامفورت سرامید بالانسیوم کوزارکس
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضدلک سنتلا کوزارکس
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد لک و جوش Ultimate کوزارکس سری AC Collection
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم روشن کننده و رفع چین و چروک بنفیانس Shiseido
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

منافذxel Watery Deep پاککنندۀ روغن Tirtir
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…