طلا
Gold
طلا. رنگ آرایشی
طلا یک عنصر فلزی است که عمدتاً برای ایجاد رنگ متالیک براق در لوازم آرایشی استفاده میشود. ادعاهایی مبنی بر تسکین یا مبارزه با پیری، شواهد انسانی قوی ندارند و یک آلرژن تماسی شناخته شده است، بنابراین اگر به طلا واکنش نشان میدهید، از آن صرف نظر کنید.
طلا یک عنصر فلزی است که بیشتر برای ایجاد رنگ فلزی در لوازم آرایشی استفاده میشود.
پولکهای طلا و کلوئیدی/نانو طلا اغلب به عنوان تسکیندهنده پوست، ضد پیری و احیاکننده به بازار عرضه میشوند.
در حالی که مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهد نانوذرات طلا ممکن است پتانسیل ضد التهابی یا آنتیاکسیدانی داشته باشند، شواهد انسانی با کیفیت بالا و محدودی وجود دارد که مزایای واضح پوستی را در سطوح معمول استفاده از لوازم آرایشی نشان دهد.
اتحادیه اروپا به دلیل دادههای ناکافی در مورد نفوذ پوست و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آن، نگرانیهای ایمنی در مورد نانومواد طلا را مطرح کرده است. علاوه بر این، طلا یک آلرژن تماسی شناخته شده است. این بدان معناست که ممکن است باعث تحریک یا واکنشهای آلرژیک در افراد حساس به طلا شود.
در اتحادیه اروپا، طلا به عنوان ... ذکر شده است و فقط برای استفاده به عنوان یک رنگ دهنده آرایشی مجاز است. ایالات متحده و FDA آن را به عنوان یک افزودنی رنگ آرایشی تأیید شده فهرست نمیکنند. این موضوع بر نحوه برچسبگذاری یا فرمولاسیون محصولاتی که حاوی طلا هستند در بازار ایالات متحده تأثیر میگذارد.
شیوع آلرژی تماسی به طلا در بیماران مبتلا به درماتیت از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴: یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز
درماتیت تماسی، ۲۰۲۴
نفوذ نانوذرات طلا از طریق پوست سالم و آسیبدیده به پوست انسان
در ۴۵۹ محصول یافت شده است
بررسیکننده گرفتگی منافذ
فرهنگ لغت مواد تشکیلدهنده
از سراسر جهان
اپلیکیشن SkinSort را کشف کنید
محصولات خود را اسکن کنید و روال خود را پیگیری کنید.
اکنون در iOS و اندروید موجود است.
| عملکرد |
|---|
| رنگ آرایشی |
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی طلا
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ریدل شات ۱۰۰۰ VT Cosmetics
ردیف ۳۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…