روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم
Gossypium Herbaceum Seed Oil
روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم. نرم کننده پوست
روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم به عنوان روغن پنبه دانه نیز شناخته میشود؛ مانند اکثر روغنهای دانهای، به عنوان یک نرمکننده ساده عمل میکند که پوست را نرم میکند، بافت خشن را صاف میکند و از دست دادن آب را کند میکند.
ترکیب اسید چرب آن تقریباً لینولئیک (حدود ۴۵٪) و اولئیک (حدود ۳۰٪) و پالمیتیک اسید (حدود ۲۱٪) است. این روغن در کنار روغنهایی مانند روغن دانه آفتابگردان در گروه "غنی از لینولئیک" قرار میگیرد.
بررسی مواد تشکیلدهنده لوازم آرایشی و بهداشتی چندین بار آن را بررسی کرده و نتیجه گرفته است که تا زمانی که تأمینکنندگان محدودیتهای باقیمانده را رعایت کنند، به اندازه استفاده در لوازم آرایشی ایمن است.
میزان استفاده از آن از مقادیر کم تا حدود ۳۲٪ متغیر است. گزارشهای صنعتی نشان میدهد که غلظتها از ۰.۰۸٪ تا ۳۲٪ در محصولات بدون نیاز به آبکشی و از ۰.۰۰۴٪ تا ۲۹٪ در محصولات بدون نیاز به آبکشی متغیر است.
فرمولهای حاوی ۳.۴٪ تا ۸.۹۷٪ در آزمایش حیوانی تحریککننده نبودند.
این ماده از آزمایش قدیمی گوش خرگوش، رتبه کومدوژنیک ۳ را دارد. فقط به یاد داشته باشید که آزمایش محصولات نهایی روی انسان نشان داده است که فرمولهای ساخته شده با مواد "کومدوژنیک" لزوماً خودشان کومدوژنیک نیستند. اگر مستعد جوش هستید، ارزش آزمایش روی پوست را دارد و همیشه به پوست خود گوش دهید.
از آنجایی که مخمر مالاسزیا میتواند اسیدهای چرب C16-18 روغن را متابولیزه کند، این ماده ممکن است برای آکنه قارچی بیخطر نباشد.
پروتئین پنبه دانه هنگام خوردن یا استنشاق، یک آلرژی قوی ایجاد میکند. این ماده روغن است و نه پروتئین آن. پروتئین معمولاً در روغن تصفیه شده برای مصارف آرایشی استفاده نمیشود، اما بهتر است آزمایش روی پوست انجام شود زیرا کیفیت تولید کننده در سراسر جهان متفاوت است. نسخههای تصفیه نشده یا پرس سرد این روغن نیز احتمال بیشتری برای حفظ پروتئین دارند.
با روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرمکننده پوست |
نگرانیهای روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن دانه گوسیپیوم هرباسئوم
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم روشن کننده و رفع چین و چروک بنفیانس Shiseido
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب بایو واتری SPF50+ PA++++ Tocobo
ردیف ۲۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…