روغن هماتوکوکوس پلوویالیس
Haematococcus Pluvialis Oil
روغن هماتوکوکوس پلویالیس. آنتی اکسیدان
روغن هماتوکوکوس پلوویالیس یک آنتیاکسیدان و یک روغن است.
وغن هماتوکوکوس پلوویالیس را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست | |
| آنتیاکسیدان | |
| مادهای که اکسیداسیون را مهار میکند، به ویژه مادهای مانند ویتامین E، ویتامین C یا بتاکاروتن که سلولها را از اثرات گاهاً مضر اکسیداسیون محافظت میکند. |
| عملکرد |
|---|
| آنتی اکسیدان |
| نرم کننده پوست |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن هماتوکوکوس پلوویالیس
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

1300 شات نی ویتامین C VT Cosmetics
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

۹+ اسانس لیفتینگ سیل بایو ان ام ان نامبوزین
ردیف ۲۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

9+ NAD Bio Lifting-Sil Essence نامبوزین
ردیف ۴۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسانس غلیظ NMN Bio Lift با بیش از 9% نامبوزین
ردیف ۵۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…