Hydrogenated Jojoba Oil
Hydrogenated Jojoba Oil
Hydrogenated Jojoba Oil. Abrasive
Hydrogenated Jojoba Oil is the "hardened version" of jojoba oil; jojoba oil is technically not an oil at all but a liquid wax that has a structure similar to your skin's own sebum.
Adding hydrogen turns this liquid wax into a colorless, odorless, hard wax with a melting point of around 70°C. This is why you'll see it in "stick formulations" like lipstick, eyeliner, and lip balm.
It also acts as a cushiony emollient and skin conditioning agent that leaves skin soft and smooth.
The safety profile of this ingredient is reassuring; the Cosmetic Ingredient Review Expert Panel has concluded this ingredient to be safe in cosmetics and that it isn't am irritant or sensitizer.
Typical use levels range from 1% up to 25-31% in stick products.
See all 514 products with Hydrogenated Jojoba Oil
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Emollient | |
| Having the quality of softening or soothing the skin. | |
| Skin Conditioning | |
| To hydrate and soften skin | |
| Abrasive | |
| An agent used to wear away the surface of skin |
| عملکرد |
|---|
| Abrasive |
| Emollient |
| Skin Conditioning |
نگرانیهای Hydrogenated Jojoba Oil
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Hydrogenated Jojoba Oil
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

خاک رس خالص فعال ۳ در ۱ گارنیر
ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم غلیظ دکتر اندرو ویل برای جلوگیری از رشد قارچ مگا ماشروم Origins
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب لایهبردار روزانه ضد جوش پیور اکتیو گارنیر
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

3 In 1 تونرde Anti-Pickel پاککننده صورت گارنیر
ردیف ۲۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

شوینده صورت روشنکننده و ضد آکنه حاوی ۲٪ سالیسیلیک اسید و ویتامین سی گارنیر
ردیف ۲۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…