روغن سویا هیدروژنه
Hydrogenated Soybean Oil
روغن سویا هیدروژنه. نرم کننده
روغن سویا هیدروژنه
روغن سویا هیدروژنه، نوعی روغن سویای مومی شکل و نیمه جامد است که پوست را نرم میکند و به کاهش سرعت از دست دادن رطوبت کمک میکند. استفاده از آن در لوازم آرایشی بیخطر تلقی میشود، اما هر کسی که به سویا حساسیت دارد، ابتدا باید تست حساسیت انجام دهد.
ممکن است منافذ پوست را مسدود کند یا باعث آکنه شود.
میتواند درماتیت سبورئیک و KP را بدتر کند.
روغن سویا هیدروژنه، روغن سویا (گلیسین سوژا) است که با گاز هیدروژن به صورت شیمیایی تصفیه شده تا چربیهای غیراشباع طبیعی آن به چربیهای اشباع تبدیل شوند.
این کار روغن مایع را به مادهای پایدارتر، نیمه جامد و مومی شکل تبدیل میکند.
در فرمولها، به عنوان یک عامل نرمکننده پوست، نرمکننده و مرطوبکننده عمل میکند که به کاهش سرعت از دست دادن رطوبت پوست کمک میکند.
هیئت کارشناسی بررسی مواد تشکیلدهنده لوازم آرایشی (CIR) آن را ارزیابی کرده و با استناد به سمیت سیستمیک پایین، سابقه طولانی استفاده ایمن و پتانسیل تحریک/حساسیت کم، آن را برای استفاده در لوازم آرایشی بیخطر اعلام کرده است.
هیچ غلظت حداکثر استفاده اجباری وجود ندارد و غلظتها از اعداد تک رقمی پایین تا ۱۰۰٪ متغیر هستند.
سویا یک آلرژن غذایی رایج است، اما روغن سویا هیدروژنه درجه یک آرایشی به شدت تصفیه شده است. این بدان معناست که پروتئینهای مسئول اکثر واکنشهای آلرژیک به سویا تا حد زیادی در طول این فرآیند حذف میشوند.
با این حال، افرادی که آلرژی شناخته شده به سویا دارند، باید قبل از استفاده تست حساسیت انجام دهند، زیرا بقایای پروتئین میتوانند بسته به منبع تولید متفاوت باشند.
روغن سویای معمولی (نسخه غیر هیدروژنه) در مقیاس گوش خرگوش فولتون به عنوان یک ماده کومدوژنیک متوسط رتبهبندی شده است. این مدل گوش خرگوش به طور فزایندهای به عنوان یک پیشبینیکننده ضعیف برای گرفتگی منافذ انسان در دنیای واقعی دیده میشود، زیرا از مواد رقیق نشده روی پوست گوش خرگوش به جای غلظتهای واقعی روی پوست انسان استفاده میکند.
مطالعات بعدی نیز نتایج متناقضی را نشان دادند که مدل گوش خرگوش روی پوست انسان اعمال شد.
این ماده در بسیاری از فهرستهای "مسدودکننده منافذ" ظاهر میشود، اما هیچ مدرک واقعی پشت آن وجود ندارد. حتی از یک مطالعه واقعی رتبه کومدوژنیک ندارد. اعدادی که به صورت آنلاین پیدا میکنید از وبلاگهایی است که به وبلاگهای دیگر استناد میکنند.
بعضی افراد هنوز هم متوجه میشوند که این ماده باعث جوش زدن آنها میشود. بنابراین اگر شما هم جزو این دسته هستید، قطعاً به پوست خود اعتماد کنید.
از آنجا که این ماده یک تری گلیسیرید اشباع شده است، ممکن است برای آکنه قارچی بیخطر نباشد. دلیل این امر این است که مالاسزیا تری گلیسیریدهای سبوم را به اسیدهای چربی که میتواند مصرف کند، تجزیه میکند و این ماده را به منبع احتمالی مخمر تبدیل میکند.
با روغن سویای هیدروژنه
کمدوژنیسیته در محصولات آرایشی-بهداشتی: مروری بر اهمیت بالینی، شکافهای نظارتی و مسیرهای آینده
قارچ همزیست پوست، مالاسزیا و لیپازهای آن
مجله میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، 2021
تجزیه و تحلیل لیپیدوم مالاسزیا، تفاوتهای بین گونهها را آشکار کرد و وجود لیپیدهای مخمر غیرمعمول را آشکار ساخت
مرزهای میکروبیولوژی سلولی و عفونی، 2020
ارزیابی ایمنی روغنهای اسید چرب مشتق شده از گیاه
مجله بینالمللی سمشناسی، 2017
موجود در 324 محصول
روغن سویای هیدروژنه
نرمکننده، مرطوبکننده، نرمکننده پوست، کنترلکننده ویسکوزیته
بررسیکننده گرفتگی منافذ
فرهنگ لغت مواد تشکیلدهنده
از سراسر جهان
برنامه SkinSort را کشف کنید
محصولات خود را اسکن کنید و پیگیری کنید برنامهی روتین شما.
اکنون برای iOS و اندروید در دسترس است.
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
| مرطوب کننده |
| نرم کننده پوست |
| کنترل کننده چربی پوست |
نگرانیهای روغن سویا هیدروژنه
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن سویا هیدروژنه
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ملایم Clear منافذ Clearing Acne پاککننده صورت ستافیل
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…