روغن نباتی هیدروژنه
Hydrogenated Vegetable Oil
روغن نباتی هیدروژنه. نرم کننده
روغن نباتی هیدروژنه با افزودن هیدروژن به روغن نباتی برای افزایش پایداری آن تولید میشود. این فرآیند همچنین نقطه ذوب روغن نباتی را افزایش میدهد. در لوازم آرایشی، این روغن یک نرمکننده است.
نرمکنندهها به تسکین و نرم شدن پوست کمک میکنند. آنها این کار را با ایجاد یک لایه محافظ روی پوست شما انجام میدهند. این لایه به حفظ رطوبت و هیدراته نگه داشتن پوست شما کمک میکند. نرمکنندهها ممکن است در درمان خشکی یا خارش پوست مؤثر باشند.
اصطلاح "روغن نباتی هیدروژنه" یک اصطلاح کلی است و میتواند به انواع روغنهای گیاهی و ترکیباتی از جمله روغن آفتابگردان، روغن سویا، روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن پالم و موارد دیگر اشاره داشته باشد.
با توجه به تفاوت در سبزیجات، فواید آنها ممکن است متفاوت باشد.
با روغن نباتی هیدروژنه
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
| ترمیم کننده پوست |
فواید روغن نباتی هیدروژنه
نگرانیهای روغن نباتی هیدروژنه
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن نباتی هیدروژنه
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

سرم سفت کننده شماره ۹ سیکرت نامبوزین
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماسک ورقهای کرمی Heartleaf نایت سولوشن آنوا
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

۹+ اسانس لیفتینگ سیل بایو ان ام ان نامبوزین
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسانس غلیظ NMN Bio Lift با بیش از 9% نامبوزین
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

9+ NAD Bio Lifting-Sil Essence نامبوزین
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Repairwear Laser Focus™ Wrinkle Correcting کرم دور چشم کلینیک
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…