پروتئین نخود هیدرولیز شده
Hydrolyzed Pea Protein
پروتئین نخود فرنگی هیدرولیز شده. نرم کننده
پروتئین نخود هیدرولیز شده دارای خواص نرمکنندگی و تهویه پوست است. این پروتئین با برش قطعات پروتئین (پپتیدها) به قطعات کوچکتر ایجاد میشود.
به گفته یک تولیدکننده، این اندازه از این ماده باعث میشود که به راحتی جذب پوست شود و در آنجا سد پوستی را تقویت کند، رطوبت را بهبود بخشد و علائم سوزش را بهبود بخشد.
یک مطالعه که پروتئین نخود را در یک محصول موضعی گنجانده بود، بهبود نمرات علائم درماتیت آتوپیک را گزارش کرد، در حالی که یک پتنت حاوی این ماده نشان میدهد که این ماده از مسیرهای مرتبط با هیدراتاسیون در پوست پشتیبانی میکند.
با پروتئین نخود هیدرولیز شده
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| آنتی استاتیک |
| نرم کننده |
| حالت دهنده مو |
| حالت دهنده پوست |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی پروتئین نخود هیدرولیز شده
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Yam Root Vegan Barrier Milky تونر ایزنتری
ردیف ۲۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم تسکین دهنده آزلائیک اسید ۱۶ BB مدی کیوب
ردیف ۲۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

نی طبیعی سیکا S 50 VT Cosmetics
ردیف ۳۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

نی طبیعی سیکا S 300 VT Cosmetics
ردیف ۳۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم کرمی شماره ۲ با ۴۳٪ پروتئین نامبوزین
ردیف ۴۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…