Isoamyl Laurate
Isoamyl Laurate
Isoamyl Laurate. Emollient
Isoamyl Laurate is a plant-derived and biodegradable lightweight emollient that is an Ecocert/COSMOS approved alternative to silicones.
It functions as an emollient that helps soften and hydrate skin without leaving a greasy/sticky feel.
You'll find it in a range of products from makeup to sunscreen, and typically at low percentages (~2-5%).
This ingredient is deemed safe at current cosmetic use and non-sensitizing in human studies (it's even approved as a food additive flavoring substance).
Because this ingredient is an easter of lauric acid, it falls in the C11-24 range that Malassezia can feed on, making this ingredient not fungal acne safe.
See all 1,484 products with Isoamyl Laurate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Emollient | |
| Having the quality of softening or soothing the skin. | |
| Skin Conditioning | |
| To hydrate and soften skin |
| عملکرد |
|---|
| Emollient |
| Skin Conditioning |
نگرانیهای Isoamyl Laurate
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Isoamyl Laurate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم تسکین دهنده هارتلیف ۷۰٪ آنوا
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم سیب حجم دهنده پپتیدی یوث توپیا Origins
ردیف ۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مایع مراقبتی روشن کننده ویتامین C گارنیر
ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…