ایزواستئاریل ایزواستئارات
Isostearyl Isostearate
ایزواستئاریل ایزواستئارات. نرمکننده
ایزواستئاریل ایزواستئارات یک استر نرمکننده گیاهی و وگان است که با واکنش ایزواستئاریل الکل و ایزواستئاریک اسید ساخته میشود.
این ماده به بهبود نحوه پخش شدن محصول روی پوست کمک میکند، به عنوان یک عامل اتصالدهنده برای پودرهای آرایشی بدون تغییر رنگ رنگدانه عمل میکند و پوست را نرم میکند و در عین حال به حفظ آب آن کمک میکند.
این ماده به عنوان یک آبرسان بسیار جالب است؛ اکثر مرطوبکنندهها یا مسدودکننده، مرطوبکننده یا نرمکننده هستند. ایزواستئاریل ایزواستئارات از طریق مسیر دیگری به نام "انسداد داخلی" که توسط محقق ارشد نامگذاری شده است، عمل میکند.
ایزوستئاریل ایزواستئارات لیپیدهای خود پوست را به یک آرایش متراکمتر و فشردهتر تبدیل میکند. فشردهسازی مؤثرتر لایههای عمیقتر لایه شاخی به معنای فرار کمتر آب است.
این یک مکانیسم بهبود دهندهی سد دفاعی است که قبلاً شرح داده نشده بود و آزمایشهای استرس انسداد پلاستیکی تأیید کردند که عملکرد سد نفوذپذیری آب پوست را بهبود میبخشد.
فقط یک نکته از همان بررسی شایان ذکر است: این ماده میزان نفوذ داروی آزمایشی را از طریق پوست بریده شده انسان افزایش داد. اگرچه این ماده به عنوان یک تقویت کننده نفوذ طبقهبندی نمیشود، اما به جای اینکه کاملاً بیاثر روی آن قرار گیرد، با سد دفاعی تعامل دارد.
آکنه قارچی: مخمر مالاسزیا از اسیدهای چرب و استرهای موجود در محدوده C11-24 تغذیه میکند. از آنجایی که هر دو نیمه این مولکولها C18 هستند، ممکن است برای آکنه قارچی ایمن نباشد.
یزواستئاریل ایزواستئارات را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| سفت کننده |
| نرم کننده |
| حالت دهنده پوست |
نگرانیهای ایزواستئاریل ایزواستئارات
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی ایزواستئاریل ایزواستئارات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ماداگاسکار سنتلا Probio-Cica Enrich Cream اسکین۱۰۰۴
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…