لوروئیل لیزین
Lauroyl Lysine
لوروئیل لیزین. نرم کننده پوست
این ماده از یک اسید چرب (اسید لوریک) و اسید آمینه (لیزین) تهیه میشود. از آن برای ایجاد حس ابریشمی در لوازم آرایشی استفاده میشود.
به گفته یک تولیدکننده، پایه اسید چرب آن حس ابریشمی روی پوست ایجاد میکند. همچنین به همین دلیل خاصیت نرمکنندگی دارد. نرمکنندهها با جلوگیری از تبخیر آب به نرم شدن پوست کمک میکنند.
لوروئیل لیزین به سختی در آب حل میشود.
ووئیل لیزین
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده مو |
| نرم کننده پوست |
| کنترل کننده ویسکوزیته |
فواید لوروئیل لیزین
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی لوروئیل لیزین
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Pineapple Refresh The Daily پاککننده صورت rhode
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد چروک اسمارت کلینیکال ریپیر با SPF 30 کلینیک
ردیف ۲۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد چروک اسمارت کلینیکال ریپیر با SPF 15 کلینیک
ردیف ۲۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم رتینوئید اصلاح کننده چین و چروک فعال Plantscription Origins
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب مایع رنگی روزانه با پوشش محافظ SPF50+ PA++++ بیوتی آف جوسان
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…