عصاره دانه Linum Usitatissimum
Linum Usitatissimum Seed Extract
عصاره دانه Linum Usitatissimum. خوشبو کننده
این ماده همچنین به عنوان عصاره بذر کتان شناخته میشود. این ماده دارای خواص نرمکنندگی و عطرسازی پوست است.
دانه کتان به طور طبیعی حاوی پلیساکاریدها (قندها) و مقادیر کمی از ترکیبات مرتبط با اسیدهای چرب است که به آبرسانی پوست کمک میکند. این دانه همچنین حاوی آنتیاکسیدانهایی است که به دلیل اثراتشان بر مسیرهای التهابی مورد مطالعه قرار گرفتهاند.
یک کارآزمایی بالینی کوچک نشان داد که روغن بذر کتان موضعی در طول ۴ هفته اگزمای دست را بهبود میبخشد. در یک مطالعه حیوانی، کرم بذر کتان موضعی از نتایج بهبود زخم پشتیبانی کرد.
به طور کلی، بذر کتان یک ماده مرطوبکننده و محافظ عالی است. مانند سایر عصارههای گیاهی، برخی موارد نادر از واکنشهای آلرژیک ممکن است رخ دهد.
اگرچه بذر کتان طبق گفته INCI عملکرد عطرسازی دارد، اما این بدان معنا نیست که این ماده به عنوان عطر اضافه میشود. این فقط به این معنی است که این ماده میتواند بو ایجاد کند یا عطر یک فرمول را تغییر دهد.
با عصاره بذر کتان را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| عطر | |
| مادهای که بوی معطری منتشر و منتشر میکند، به خصوص مایعی فرار که از گلها تقطیر شده یا به صورت مصنوعی تهیه میشود. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| عطرسازی |
| نرمکننده پوست |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی عصاره دانه Linum Usitatissimum
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Artichoke Intensive Skin Barrier آمپول اکسیس وای
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم هولی هایسوپ ۱۲ آرنسیا
ردیف ۲۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم هولی هایسوپ ۳۰ آرانسیا
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…