روغن برگ منتا ویریدیس
Mentha Viridis Leaf Oil
این ماده همچنین روغن نعناع نامیده میشود. این ماده حاوی کاروون (۴۱-۷۹٪)، لیمونن (۱۰-۲۲٪) و مقادیر کمی از سایر مونوترپنها بسته به محل رشد آن است.
در لوازم آرایشی، این ماده عمدتاً به عنوان یک ماده معطرکننده/پوشاننده و قابض کننده ملایم عمل میکند.
مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهد که کاروون فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی دارد، اما یک آلرژن شناخته شده برای عطر است. کاروون یک ماده حساس کننده خفیف پوست است در حالی که لیمونن یک ماده شناخته شده است.
در یک بررسی گذشتهنگر ۲۱ ساله از یک کلینیک تست پچ سوئدی، ۳.۵٪ از بیماران حساسیت به کاروون را نشان دادند.
وغن برگ نعناع ویریدیس را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| قابض | |
| بافتها را جمع یا منقبض میکند؛ قابض. ممکن است منافذ پوست را باز کند، چربی اضافی را از بین ببرد، ظاهر منافذ را کوچک کند، پوست را سفت کند، مواد محرک را از پوست پاک کند، التهاب را کاهش دهد، آکنه را کاهش دهد، خواص ضد باکتریایی داشته باشد. | |
| پوشش | |
| پوشاندن یا مسدود کردن |
| عملکرد |
|---|
| قابض |
| ماسک کردن |
| نرمکننده پوست |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن برگ منتا ویریدیس
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

A Perfect World™ Age-Defense Treatment لوسیون with White Tea Origins
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

فوم شستشوی صورت متعادلکننده اوریجینز
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم روشن کننده جینزینگ اینتو د گلو Origins
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Clear Improvement™ منافذ Clearing Moisturizer With Bamboo Charcoal Origins
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

A Perfect World Antioxidant پاککننده صورت With White Tea Origins
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

محافظ پوست در برابر پیری، محصولی بینظیر از چای سفید Origins
ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…