متیل کلروایزوتیازولینون
Methylchloroisothiazolinone
متیل کلروایزوتیازولینون. نگهدارنده
متیل کلروایزوتیازولینون یا MCI، یک نگهدارنده مصنوعی است که برای محافظت در برابر رشد باکتریها، مخمرها و قارچها در محصولات پایه آب استفاده میشود.
MCI معمولاً با متیل ایزوتیازولینون (MI) با نسبت ۳:۱ ترکیب میشود.
این ماده در لوازم آرایشی و بهداشتی در صورتی که به گونهای فرموله شود که حساسیتزا نباشد، بیخطر است و غلظت آن در محصولات بدون نیاز به آبکشی نباید از ۷.۵ ppm و در محصولات قابل شستشو از ۱۵ ppm تجاوز کند.
متأسفانه، این ماده سابقه حساسیتزایی مستندی دارد. مطالعات انجام شده در طول چندین دهه نشان داده است که این ماده + MI باعث تحریک و آلرژی پوستی میشود.
استفاده از این ماده در سراسر جهان متفاوت است:
این فقط به این معنی است که این ماده به احتمال زیاد در محصولات قابل شستشو حساسیتزا نیست، مگر اینکه به ایزوتیازولینونها حساسیت تماسی داشته باشید.
تیل کلروایزوتیازولینون
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نگهدارنده | |
| تمایل به حفظ کردن یا قابلیت حفظ کردن. |
| عملکرد |
|---|
| نگهدارنده |
نگرانیهای متیل کلروایزوتیازولینون
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی متیل کلروایزوتیازولینون
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

پاککننده و لایهبردار اوریجینز
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پاککننده صورت ضد پیری پلنتسكریپشن اوریجینز
ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

All About Clean Liquid Facial صابون کلینیک
ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

شستشوی صورت زغالی مخصوص آقایان کلینیک
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

فوم شوینده و ماسک پاکسازی صورت استی لادر
ردیف ۲۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ژل شوینده و شفافکننده دی ور استی لادر
ردیف ۳۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…