متیل پارابن
Methylparaben
متیل پارابن. نگهدارنده
متیل پارابن یک ماده نگهدارنده است و یک پارابن محسوب میشود. از آن برای جلوگیری از رشد قارچ، کپک و سایر باکتریهای مضر استفاده میشود. پارابنها مواد شیمیایی هستند که به عنوان نگهدارنده در لوازم آرایشی و غذایی استفاده میشوند.
متیل پارابن را میتوان به صورت مصنوعی تولید کرد. همچنین میتوان آن را به طور طبیعی در برخی میوهها مانند بلوبری یافت.
اغلب، متیل پارابن با سایر پارابنها ترکیب میشود تا به افزایش ماندگاری کمک کند.
ایمنی متیل پارابن در حال حاضر در حال بررسی است. در حالی که مطالعات مداوم در حال بررسی ایمنی پارابنها هستند، نتایج بسیار متناقض بودهاند. برخی از مطالعات، متیل پارابن را مضر نیافتهاند.
تیل پارابن
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نگهدارنده | |
| تمایل به حفظ کردن یا قابلیت حفظ کردن. |
| عملکرد |
|---|
| نگهدارنده |
نگرانیهای متیل پارابن
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی متیل پارابن
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ژل آداپالن ۰.۱٪ برای درمان آکنه نوتروژنا
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

تونر پاککننده اوشن الگی نیوآ
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Deep Clean Invigorating فومing Scrub نوتروژنا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

شیر پاککننده و تونر دوکاره شادابکننده نیوآ
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Hydrating پاککنندۀ آرایش چشم لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Deep Clean پاککننده لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…