میکا
Mica
میکا. رنگ آرایشی
میکا یک ماده معدنی طبیعی است که برای افزودن درخشش و رنگ در لوازم آرایشی استفاده میشود. همچنین میتواند به بهبود بافت یک محصول یا ایجاد رنگ مات، سفید/نقرهای کمک کند.
سرسیت نام دانههای بسیار ریز اما ناهموار میکا است.
این ماده اغلب با اکسیدهای فلزی مانند دی اکسید تیتانیوم پوشانده شده است. مقادیر ناچیزی از فلزات سنگین ممکن است در میکا یافت شود، اما این فلزات در محصولات شخصی ما مضر نیستند.
میکا از دوران ماقبل تاریخ در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. تمدنهای مصر باستان، هند، یونان، روم، آزتک و چین از میکا استفاده کردهاند.
با میکا
| نقش | توضیح |
|---|---|
| رنگ دهنده لوازم آرایشی | |
| عواملی که به محصول رنگ اضافه میکنند |
| عملکرد |
|---|
| ضد چسبندگی |
| حجیم کننده |
| رنگ دهنده آرایشی |
| Opa CI Fying |
نگرانیهای میکا
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی میکا
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Gentle Facial پاککننده صورت
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پاککننده صورت ملایم وانیکریم
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم ترمیم کننده لکه های تیره RAPID TONE REPAIR® نوتروژنا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Deep Clean ملایم Scrub نوتروژنا
ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پچ دور چشم احیا کننده رتینول بری آنوا
ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب صورت از بین برنده جوشهای سرسیاه نوتروژنا
ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…