موم میکروکریستالی
Microcrystalline Wax
موم میکروکریستالی از طریق فرآیند روغنزدایی از نفت گرفته میشود، سپس قبل از استفاده در لوازم آرایشی، به شدت تصفیه و خالصسازی میشود.
در فرمولاسیونهای مراقبت از پوست، از آن برای بهبود بافت و ایجاد یک قوام صاف و یکدست استفاده میشود. همچنین با جلوگیری از جدا شدن مواد تشکیلدهنده، به تثبیت محصولات کمک میکند.
وم میکروکریستالی
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Emulsion Stabilising | |
| Stabiliziing emulsion, making two non-mixable ingredients stable |
| عملکرد |
|---|
| Binding |
| Bulking |
| Emulsion Stabilising |
| Viscosity Controlling |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی موم میکروکریستالی
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم شات پیکوتونیک Cemenrete دکتر ملاکسین
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مولتی بالم حجمدهنده کلسیم دکتر ملاکسین
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مولتی بالم کلسیم Cemenrete دکتر ملاکسین
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مولتی بالم کلاژن صورتی ولیوم PDRN مدی کیوب
ردیف ۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم هایپر ویتامین C 30 ایزنتری
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد چروک شبانه Shiseido
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…