اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
Octyldodecyl Stearoyl Stearate
اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات. نرم کننده
اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات یک استر نرمکننده است که پوست را نرم میکند و فرمولهای بدون آب مانند پودرها را غلیظ میکند. این ماده سبک و غیرچرب به نظر میرسد و در سطوح استفاده فعلی در لوازم آرایشی بیخطر تلقی میشود.
میتواند درماتیت سبورئیک را بدتر کند
اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات یک استر نرمکننده است که بیشتر در لوازم آرایشی رنگی دیده میشود.
از نظر عملکردی، به عنوان یک عامل نرمکننده پوست و یک عامل افزایشدهنده ویسکوزیته عمل میکند. این بدان معناست که به نرم شدن پوست کمک میکند و در عین حال فرمولهای بدون آب (مانند پودرها) را غلیظ میکند.
با وجود اینکه یک "استئارات" است، دارای یک لایه سبک، نرم و غیرچرب است.
این ماده در آزمایش هیچ عارضه جانبی نشان نداده است و در سطوح استفاده فعلی در لوازم آرایشی بیخطر تلقی میشود.
غلظتهای معمول از 0.7 تا 23 درصد متغیر است.
از آنجا که از اسیدهای چرب C-18 (مانند
) ساخته شده است، این ماده ممکن است برای آکنه قارچی ایمن نباشد.
با اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
گزارش اصلاحشده نهایی در مورد ارزیابی ایمنی اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
مجله بینالمللی سمشناسی، ۲۰۰۵
موجود در ۲۲۷۴ محصول
اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
نرمکننده، کنترلکننده ویسکوزیته
بررسیکننده گرفتگی منافذ
فرهنگ لغت مواد تشکیلدهنده
از سراسر جهان
اپلیکیشن SkinSort را کشف کنید
محصولات خود را اسکن کنید و روال خود را پیگیری کنید.
اکنون در iOS و اندروید موجود است.
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
| کنترل کننده ویسکوزیته |
نگرانیهای اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی اکتیل دودسیل استئاروئیل استئارات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ملایم Makeup Removing Wipes ستافیل
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…