اوزوکریت

Ozokerite

اوزوکریت. پایدارکننده امولسیون

اوزوکریت یک موم معدنی طبیعی است. در لوازم آرایشی، اوزوکریت به عنوان تقویت کننده بافت استفاده می‌شود.

موم سرسین از این ماده مشتق می‌شود.

نقطه ذوب اوزوکریت ۵۸-۱۰۰ درجه سانتیگراد است.

اوزوکریت در سراسر جهان از جمله اسکاتلند، ایالات متحده و هند یافت می‌شود.

وزوکریت را ببینید

کاربرد در مراقبت پوست
نقشتوضیح
پایدارکننده امولسیون
پایدارکننده امولسیون، پایدار کردن دو ماده غیر قابل اختلاط
عملکردها
عملکرد
اتصال
تثبیت امولسیون
OPA CI Fying
کنترل ویسکوزیته
نامناسب
11.0%

100 رای ثبت شده

ورود برای رای دادن

برای مشارکت در رای‌گیری وارد حساب کاربری خود شوید

محصولات حاوی اوزوکریت

به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچک‌تر باشد، محصول زودتر نمایش داده می‌شود.

استیک ضد آفتاب خنک کننده سیکا با SPF 50+ Tocobo - پوستیتو
امتیاز شما
Tocobo

استیک ضد آفتاب خنک کننده سیکا با SPF 50+ Tocobo

ردیف ۹ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب ویتاو ضد آب SPF 50+ Tocobo - پوستیتو
امتیاز شما
Tocobo

کرم ضد آفتاب ویتاو ضد آب SPF 50+ Tocobo

ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب کاتن ایری با SPF 50 Tocobo - پوستیتو
امتیاز شما
Tocobo

کرم ضد آفتاب کاتن ایری با SPF 50 Tocobo

ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

استیک ضد آفتاب نرم و لطیف پنبه‌ای SPF50+ PA++++ Tocobo - پوستیتو
امتیاز شما
Tocobo

استیک ضد آفتاب نرم و لطیف پنبه‌ای SPF50+ PA++++ Tocobo

ردیف ۱۵ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ضد آفتاب استیکی ماداگاسکار سنتلا هیالو-سیکا Silky-Fit اسکین۱۰۰۴ - پوستیتو
امتیاز شما
اسکین۱۰۰۴

ضد آفتاب استیکی ماداگاسکار سنتلا هیالو-سیکا Silky-Fit اسکین۱۰۰۴

ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات

امتیاز برای پوست شما

برای محاسبه‌ی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.