پانتنول
Panthenol
پانتنول. نرمکننده پوست
پانتنول یک ماده رایج است که به آبرسانی و تسکین پوست کمک میکند. این ماده به طور طبیعی در پوست و موی ما یافت میشود.
دو نوع پانتنول وجود دارد: D و L.
D-پانتنول همچنین با نام دکسپانتنول شناخته میشود. اکثر لوازم آرایشی از دکسپانتنول یا مخلوطی از D و L-پانتنول استفاده میکنند.
پانتنول به دلیل تواناییاش در نفوذ به لایههای عمیقتر پوست مشهور است. استفاده از این ماده دارای مزایای بیشماری (و بدون هیچ گونه معایبی) است:
مانند اسید هیالورونیک، پانتنول یک ماده مرطوبکننده است. مرطوبکنندهها قادر به اتصال و نگه داشتن مقادیر زیادی آب برای حفظ رطوبت پوست هستند.
این ماده برای بهبود زخم به خوبی عمل میکند. با افزایش بافت زخم عمل میکند و به بسته شدن زخمهای باز کمک میکند.
پس از اکسید شدن، پانتنول به اسید پانتوتنیک تبدیل میشود. اسید پانتوتنیک در تمام سلولهای زنده یافت میشود.
این ماده همچنین به عنوان پروویتامین B5 شناخته میشود.
انتنول را مشاهده کنید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| آنتی استاتیک |
| نرم کننده مو |
| نرمکننده پوست |
فواید پانتنول
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی پانتنول
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Onion Newpair B5 آمپول ایزنتری
ردیف ۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم پانتنول بامبوی قدرتمند PURITO
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

۳ کرم مرطوب کننده سرامید پانتنول آنوا
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم محافظ نرم کننده پوست با پانتنول ۱۰ اکسیس وای
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ترمیمکننده و پانتنول و بامبو پوریتو
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم یکروزه Zero Pore مدیکیوب
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…