PEG-150 Distearate
Peg 150 Distearate
PEG-150 Distearate. Emulsifying
PEG-150 Distearate is a hardworking ingredient that is usually found at the end of a lot of cleansers whose main job is to act as a micellar thickening agent for surfactant-based cleansers.
It works by physically linking up surfactant micelles already in a formula to bump up viscosity and gives products a pourable-but-not-runny body.
Safety-wise, it's been found safe in cosmetics with minimal skin irritation and no evidence of toxicity.
This ingredient may not be fungal acne safe; it's a diester of stearic acid (C18) that falls into the C11-24 range that the Malassezia yeast feeds on. In vitro studies have also shown the Malassezia can metabolize PEG stearates by cleaving the ester bond to release the fatty acid.
See all 688 products with PEG-150 Distearate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Emulsifying | |
| The act of emulsion | a suspension of small globules of one liquid in a second liquid with which the first will not mix |
| Surfactant | |
| When added to liquid, surfactants may act as detergents, wetting agents, emulsifiers, foaming agents, and dispersants |
| عملکرد |
|---|
| Emulsifying |
| Surfactant |
| Viscosity Controlling |
نگرانیهای PEG-150 Distearate
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی PEG-150 Distearate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Blemish Care Daily Facial پاککننده صورت Tea Tree St. Ives
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

لایهبردار شیمیایی درما اسکین کلیر نیوآ
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Clarifying Clarifient Green Tea پاککننده صورت St. Ives
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Acne Control Daily پاککننده صورت Tea Tree St. Ives
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Healthy Radiance ملایم PHA Exfoliating پاککننده صورت ستافیل
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…