پی ای جی-۹۰
Peg 90
PEG-90. مرطوبکننده
پگ-۹۰ یک پلیمر مصنوعی است و عدد ۹۰ نشاندهنده ۹۰ واحد تکرارشونده اتیلن گلیکول است. این ماده یک مرطوبکننده و حلال محلول در آب است.
هیئت متخصصان CIR نتیجه گرفتند که PEG-۹۰ و سایر ترکیبات پلیاتیلن گلیکول برای استفاده در لوازم آرایشی بیخطر هستند. PEGهای با وزن مولکولی بالا (PEG-۷۵ و بالاتر) از طریق پوست سالم جذب نمیشوند و حداقل تحریککننده هستند.
EG-۹۰ را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| مادهی جاذب رطوبت | |
| مادهای که باعث حفظ رطوبت میشود. | |
| حلال | |
| قادر به حل کردن مادهی دیگری است. |
| عملکرد |
|---|
| مرطوب کننده |
| حلال |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی پی ای جی-۹۰
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.
هنوز محصولی با این ماده تشکیل دهنده یافت نشده است.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…