اسید پلی هیدروکسی استئاریک
Polyhydroxystearic Acid
اسید پلی هیدروکسی استئاریک. امولسیون کننده
پلیهیدروکسیاستئاریک اسید یک موم نرم گیاهی است که از روغن کرچک ساخته شده است. این ماده یک تثبیتکننده امولسیون، غلیظکننده و تشکیلدهنده فیلم است.
احتمالاً آن را در کرمهای ضد آفتاب خواهید دید زیرا به پراکندگی یکنواخت رنگدانهها و مواد معدنی منعکسکننده اشعه ماوراء بنفش مانند دیاکسید تیتانیوم و اکسید روی کمک میکند.
بسته به غلظت، میتواند بافت یک محصول را از حالت جامد خمیری (مانند رژ لب) به مایع قابل اسپری شدن به شدت تغییر دهد.
هیئت متخصص CIR برای ایمنی مواد تشکیلدهنده لوازم آرایشی، این ماده را در لوازم آرایشی بیخطر اعلام کرده است. بالاترین غلظت گزارششده استفاده از آن در رژ لبها ۱۴.۲٪ است.
لیهیدروکسیاستئاریک اسید را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| امولسیون سازی | |
| عمل امولسیون | سوسپانسیونی از گلبولهای کوچک یک مایع در مایع دوم که مایع اول با آن مخلوط نمیشود |
| عملکرد |
|---|
| امولسیون کننده |
نگرانیهای اسید پلی هیدروکسی استئاریک
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی اسید پلی هیدروکسی استئاریک
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Comfort Protection Mineral Body Sun لوسیون SPF 30 بیوتی آف جوسان
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماداگاسکار سنتلا Air-Fit Suncream Light SPF 30 PA++++ اسکین۱۰۰۴
ردیف ۱۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب ویتا تون آپ SPF 50+ PA++++ Tocobo
ردیف ۲۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

روشن کننده پوست Tone-up Sunscreen SPF50+ PA++++ اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماداگاسکار سنتلا کوچک کننده منافذ Velvet Finish Sunscreen SPF 50+ اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماداگاسکار سنتلا کوچک کننده منافذ Tinted Sun Cream SPF 50+ اسکین۱۰۰۴
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…