Propylene Carbonate
Propylene Carbonate
Propylene Carbonate. Solvent
This ingredient is a solvent. It helps dissolve active ingredients and alter the texture of products.
Propylene Carbonate is commonly used in makeup and with clay, such as montmorillonite or bentonite.
Studies show this ingredient to be safe for cosmetics. When it is undiluted, it can cause skin irritation. (It is always diluted in skincare and makeup). This ingredient is water-soluble.
Propylene Carbonate is created from propylene glycol and carbonic acid.
See all 5,960 products with Propylene Carbonate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Solvent | |
| Capable of dissolving another substance. |
| عملکرد |
|---|
| Solvent |
| Viscosity Controlling |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Propylene Carbonate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

ماسک لایه بردار و بازسازی کننده پوست صورت دیور
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم هایپر ویتامین C 30 ایزنتری
ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

همه چیز درباره چشمها کلینیک
ردیف ۲۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اصلاح کننده سیاهی دور چشم Even Better Eyes کلینیک
ردیف ۳۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

بازسازی ترانسفورماتور سن چند بعدی هوشمند بالینی MD کلینیک
ردیف ۴۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم حجم دهنده کلاژن 2X رز PDRN شماره 2 نامبوزین
ردیف ۵۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…