پروپیل پارابن
Propylparaben
پروپیل پارابن. نگهدارنده
پروپیل پارابن یک ماده نگهدارنده است و پارابنی با خواص ضد قارچی و ضد میکروبی است.
این ماده به طور طبیعی در گیاهان و حشرات یافت میشود، اما بیشتر آن به صورت مصنوعی برای استفاده انسان تولید میشود. در لوازم آرایشی، معمولاً با واکنش پارا آمینو بنزوئیک اسید و پروپانول (یک الکل) ایجاد میشود.
معمولاً میتوانید این ماده را در محصولات مبتنی بر آب پیدا کنید.
پارابنها به دلیل ادعای مختلکننده هورمون بودن، مورد بحث قرار گرفتهاند. مطالعات نتایج متناقضی را نشان میدهند. در صورت هرگونه نگرانی، توصیه میکنیم با یک متخصص صحبت کنید.
پروپیل پارابن معمولاً در مواد غذایی، دارویی و آرایشی یافت میشود.
روپیل پارابن
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نگهدارنده | |
| تمایل به حفظ کردن یا قابلیت حفظ کردن. |
| عملکرد |
|---|
| عطر |
| نگهدارنده |
نگرانیهای پروپیل پارابن
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی پروپیل پارابن
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Deep Clean پاککننده لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Hydrating پاککنندۀ آرایش چشم لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Sensitive Post Shave بالم Nivea
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Foaming Facial پاککننده صورت
ردیف ۱۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مرطوب کننده شفاف و درخشان نوتروژنا
ردیف ۲۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

مرطوب کننده شب ترمیم کننده سه گانه نوتروژنا
ردیف ۲۹ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…