روغن میوه رزا کانینا
Rosa Canina Fruit Oil
روغن میوه رزا کانینا. نرم کننده
روغن میوه رزا کانینا یک روغن گیاهی غیر معطر است که شهرت خود را در زمینه مراقبت از پوست از طریق علم شیمی به دست آورده است.
این روغن تحت سلطه اسیدهای چرب مانند اسید لینولئیک (حدود ۳۵-۵۵٪)، اسید آلفا لینولنیک (حدود ۱۷-۲۷٪) و اسید اولئیک (حدود ۱۴-۲۲٪) است. این دقیقاً همان ترکیبی است که از سد پوستی پشتیبانی میکند، رطوبت را حفظ میکند و التهاب را تسکین میدهد.
یک بررسی در سال ۲۰۲۴ شواهدی را برای گونه رزا کانینا یافت که از کاربرد آن برای جای زخم، هایپرپیگمانتاسیون، چین و چروک و درماتیت آتوپیک پشتیبانی میکند. این امر عمدتاً به دلیل محتوای ویتامین C و ترکیب اسیدهای چرب آن به عنوان مکانیسمهای فعال اصلی بود.
ممکن است این ماده را به عنوان "رتینول طبیعی" به بازار عرضه کنید. برخی از روغنهای دانه گل رز حاوی مقادیر کمی از اسید رتینوئیک تمام ترانس هستند، اما این مقادیر بسیار کمتر از سطوح فعال بیولوژیکی هستند.
هیئت بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی این ماده را ایمن و قابل تحمل دانسته است.
آکنه قارچی: اسیدهای چرب این روغن در محدوده C11-24 قرار میگیرند که مخمر مالاسزیا میتواند آن را متابولیزه کند، بنابراین این ماده ممکن است برای آکنه قارچی بیخطر نباشد.
وغن میوه رزا کانینا را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
| ترمیم کننده پوست |
فواید روغن میوه رزا کانینا
نگرانیهای روغن میوه رزا کانینا
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن میوه رزا کانینا
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

سرم سفت کننده EGF NAD مدی کیوب
ردیف ۲۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…