Sodium Dehydroacetate
Sodium Dehydroacetate
Sodium Dehydroacetate. Preservative
Sodium Dehydroacetate is a synthetic preservative and sodium salt form of dehydroacetic acid. It stops bacteria, mold, and yeast from growing in your products at low concentrations.
Clinical testing found it to be non-irritating, non-sensitizing, and non-photosensitizing. It's also not significantly absorbed through skin.
There are a very small number of reported cases of contact dermatitis in cases linked to wound-care creams used over compromised skin (rather than skincare).
Overall, this is a well-studied and low-risk preservative just doing its job.
Typical concentrations run up to 0.6%, which is also the maximum amount permitted under both EU CosIng regulations and US FDA guidelines.
See all 3,431 products with Sodium Dehydroacetate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Preservative | |
| Tending to preserve or capable of preserving. |
| عملکرد |
|---|
| Preservative |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Sodium Dehydroacetate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

شوینده صورت روشن کننده و پاک کننده آلودگی توربو برایت گارنیر
ردیف ۱۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

شوینده صورت خنک کننده و کنترل چربی گارنیر
ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

میسلارواتر جلی حاوی ذغال فعال گارنیر
ردیف ۱۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

SkinActive Ultra Clean 3-In-1 پاککننده صورت With Charcoal گارنیر
ردیف ۲۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماسک اسکراب شستشوی سه در یک ضد جوش سرسیاه زغال PureActive BHA گارنیر
ردیف ۲۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ماسک و ژل شوینده و اسکراب ضد جوش پیوراکتیو با ۳٪ سالیسیلیک اسید و ذغال فعال گارنیر
ردیف ۲۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…