سدیم گلیکولات
Sodium Glycolate
سدیم گلیکولات نمک سدیم گلیکولیک اسید، یک AHA معروف است. این ماده دارای خواص بافری است که به متعادل کردن سطح pH محصول کمک میکند.
این ماده به عنوان لایه بردار عمل نمیکند.
دیم گلیکولات را ببینید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| بافرینگ | |
| مواد بافرینگ به تثبیت یا تنظیم سطح pH یک محصول کمک میکنند. |
| عملکرد |
|---|
| بافر کردن |
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی سدیم گلیکولات
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Purete Thermale Purifying فومing Water ویشی
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Toleriane فومing Gel پاککننده صورت لا روش پوزه
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Kind to Skin Vital Vitamin فوم پاککننده صورت Simple Skincare
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پچ میکرودارت سهاسیدی مراقبت از جای جوش آنوا
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…